Úleva s technikou emoční svobody (EFT)

díl 10: Vánoce - Správný dárek

Nevíte, jaký dárek koupit? Máte obavy, zda se ostatní zaradují z dárků, co jste vybrali? Bojíte se zklamání, že se ukáže, že se o vás ostatní vlastně vůbec nezajímají a zase dostanete nesmysly? 

Tento díl terapie EFT (techniky emoční svobody) vám pomůže naladit se na pozitivnější vlnu, na níž se dějí zázraky ❤. Ťukejte společně se mnou a uleví se vám od negativního očekávání. Úzkost a napětí odejdou a vy se otevřete novým, lepším řešením situací, jež ve vás doposud vyvolávaly obavy. 

Moc vám držím palce, ať si o Vánocích (těchto i všech příštích) užijete spoustu radosti se všemi, na nichž vám záleží. 🙂 

Kéž vám tato terapie pomůže i přes dešťové /sněhové kapky na kameře… 

Technika emoční svobody

Přehled bodů, na které se "ťuká" při technice emoční svobody (EFT).
-
Začínáme na ruce, na malíkové hraně, tzv. bod "karate chop", v tomto místě přesekávají šaolinští mistři cihly 🙂 V bodě "karate chop" prohlásíme 3x "Přestože ... popis problému ... mám se ráda a přijímám se."
-
Tím se naše tělo jakoby otevře procesu, kdy budeme zpracovávat něco "škaredého", nepříjemného, ovšem tím, že do svého těla ťukáme, vysíláme mu uklidňující signály. Při této kombinaci dochází k přeprogramování mozku v reálném čase. Příště, až budeme v podobné situaci, která v nás donedávna vyvolala pocity, jež jsme pomocí EFT zpracovali, v té situaci příště zareagujeme klidem. Ať už úplným, nebo výrazně větším. Možná nás ta situace už vůbec nezraní. Nebo se dokonce může stát, že se už podobná situace nebude opakovat.
-
Na další body "ťukáme" v tomto pořadí: - kořen obočí u nosu - spánková kost vedle očí - pod okem - nad horním rtem - pod horním rtem - pod klíční kostí - pod paží
-
Na závěr se "ťuká" nahoře na hlavě, v takzvané "korunce" či "šišce" :-), kde se koncentruje mnoho zakončení energetických drah v těle, takže se tím naše série "ťukání" krásně uzavře.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️