Přeprogramování bolesti a omylů z boje o moc

Ukázka online healingu

Možná jste se v životě setkali s lidmi, kteří s vámi soutěžili, a dokazovali vám, že jste méně, než oni. Přestože to na počátku vypadalo, že budete parťáci a můžete to společně někam dotáhnout, něco vytvořit, co vás bude přesahovat. Bolest a šok z energie, která dominuje a ničí, může zanechat nezahojené jizvy. Kdykoli zatoužíme znovu něco s někým vybudovat, ozve se ta vzpomínka. Raději ne, on/ona mi zase všechno zničí, pro pouhou radost cítit se víc než já, a mě zbydou jen oči pro pláč. 

Rozpusťme společně v této meditaci bolest z boje o moc. Možná i ve vás tím vznikla touha chránit se, která svou silou začíná připomínat přesně to, čeho se nejvíc bojíme. Stavíme si zdi. Toužíme ovládat, čeho se nejvíc bojíme. A po čem nejhlouběji toužíme. V co doufáme. Vlastně to tím neuvolněním se do proudu ani neumožníme. Marné jsou nám pokusy o “přání”, “vizualizace”, “snění”. Když stará bolest dál ovládá veškeré dění. 🙂

Máte-li pocit, že vás něco z minulosti záhadně limituje, a chtěli byste mou pomoc, můžeme se do toho ponořit a posunout to společně. 

ONLINE HEALING

Online terapie s příběhem a léčivou energií přes WhatsApp, Messenger, nebo Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost, očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme vás na větší svobodu a radost. V případě zájmu vám na závěr vyložím karty, která cesta vám dál přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️