UVOLNĚNÍ BOLESTI. AUDIO MEDITACE

Toto je velmi jednoduchá ukázka vedené meditace, kterou můžete prožít během online healingu se mnou, kterému také říkám terapie s příběhem a energií. Při healingu vám meditace tvořím na míru.

Při této audio meditaci si můžete lehnout, pokud nemáte tendenci usínat. Jste-li unavení a klíží se vám oči, když na chvíli přestanete něco dělat, meditace vám sice pomůže na podvědomé úrovni, ovšem vaše mysl si ji možná lépe užije, když budete v sedě. Ideální je mít páteř zpříma, ať skrze ni může proudit energie a nemačkáte si orgány, kdybyste se hrbili. Třeba seďte na židli a neopírejte se. Nebo na meditačním polštáři s nohama v tureckém sedu. Když se vaše orgány necítí dobře, třeba jsou nedokrvené tím stlačením, nebudete se ani vy ve výsledku cítit tak dobře, jako byste mohli. 

Díl 2 ze série Láska duše

Kdy je možné ulevit si od bolesti pouhou pozorností? Nejčastěji to jsou případy, kdy při nějaké stresující, traumatizující události došlo k zamotání (anglicky tzv. entanglement) emočního těla do těla fyzického / mentálního. Klidně i všechny dohromady… Určitá myšlenka, vzpomínka pak automaticky vyvolá emoci, případně fyzickou bolest. Někdy je fyzická bolest v určité oblasti dlouhodobá, až chronická, ale lze vysledovat, že při určitém typu myšlení či emocí sílí či polevuje. 

Pokud se vám během meditace, či během chvíle, kdy věnujete soustředěnou pozornost věnované danému bolestivému místu, podaří bolest zmírnit či “vypnout”, byť jen na okamžik, s největší pravděpodobností se jedná o bolest emočního či mentálního původu. A s trochou tréninku a opakování těchto technik se mohou chvíle, kdy bolest poleví či zmizí prodlužovat, vyskytovat častěji, až jednou dojdete do bodu, kdy se dané místo uzdraví úplně. Zřejmě v tu dobu budete i znát důvod či příčinu, možná si i budete vědomi lekce, kterou vás ta nepříjemná situace učila. A ona už nemusí opakovat. 

Pozornost věnovaná místům, kde se zamotalo vaše emoční, mentální a fyzické tělo, přináší léčivou energii vaší duše k uzdravení, a současně svítí jako baterka na myšlenky, vzpomínky a pocity, jež s tím souvisí.

ONLINE HEALING

Online terapie s příběhem a léčivou energií přes WhatsApp, Messenger, nebo Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost, očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme vás na větší svobodu a radost. V případě zájmu vám na závěr vyložím karty, která cesta vám dál přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️