Co je mým životním posláním?

Ukázka online healingu se Soňou Siepakovou

K čemu je dobrý healing? Možná vás nic netrápí. Nepotřebujete terapii. Ale v určité oblasti stále stagnujete. Nemáte nápady. Nevidíte řešení. A možná, kdybyste našli řešení, uviděli cestu, by vám to vlilo dost energie do žil.

Při healingu u mě, kterému říkám i terapie s příběhem a energií, pro vás vytvořím velmi silné energetické pole, které byste si mohli představit jako atmosféru starého chrámu na klidném místě. Vstoupíte tam a cítíte se jinak. Ta energie toho místa jakoby ve vás vyvolávala přirozeně ztišení, úctu. Možná se zamyslíte nad svým životem, kam se ženete, jestli jste spokojení tam, kam jste to dotáhli… Nebo jste věčně nespokojení? 🙂

 V této ukázce online healingu jsem pro klientku vytvořila vedenou meditaci, která je takovým příběhem pro mysl, aby neutíkala k nákupům atp. Hudba a příběh pomáhají mentálnímu tělu plynout. A energie, s kterou přitom pracuji, uklízí a léčí na hlubší úrovni – emoce a fyzické tělo. Možná vás lépe napojí na vaši vlastní duši, abyste slyšeli její tichý hlásek. Ten vás vždycky v životě povede nejlépe. Ale co když jsme ho samým snažením dávno umlčeli?

Při mém online healingu se můžete rozpomenout na to, kým jste vlastně chtěli být. Na hodnoty, které jste zametli pod koberec vlivem událostí, jež ve vás vyvolaly pocit bezmoci. Vzpomenete si na svou sílu. Na svou touhu. 

A možná vám to bude připadat jen jako relaxace. Možná usnete. Ale vaše duše ví, že se probudíte proměnění. Jiní. Rozzáření. 🙂 

Máte-li chuť to vyzkoušet, ozvěte se mi na 775 340 775. Těším se. 🙂

ONLINE HEALING

Online terapie s příběhem a léčivou energií přes WhatsApp, Messenger, nebo Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost, očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme vás na větší svobodu a radost. V případě zájmu vám na závěr vyložím karty, která cesta vám dál přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️