SPLYNUTÍ S DUŠÍ. AUDIO MEDITACE

Toto je velmi jednoduchá ukázka vedené meditace, kterou můžete prožít během online healingu se mnou, kterému také říkám terapie s příběhem a energií. Při healingu vám meditace tvořím na míru.

Při této audio meditaci si můžete lehnout, pokud nemáte tendenci usínat. Jste-li unavení a klíží se vám oči, když na chvíli přestanete něco dělat, meditace vám sice pomůže na podvědomé úrovni, ovšem vaše mysl si ji možná lépe užije, když budete v sedě. Ideální je mít páteř zpříma, ať skrze ni může proudit energie a nemačkáte si orgány, kdybyste se hrbili. Třeba seďte na židli a neopírejte se. Nebo na meditačním polštáři s nohama v tureckém sedu. Když se vaše orgány necítí dobře, třeba jsou nedokrvené tím stlačením, nebudete se ani vy ve výsledku cítit tak dobře, jako byste mohli. 

Díl 1 ze série Láska duše

Proč splynout s duší? Mnoha lidem je nepříjemná představa spolupráce s jinými bytostmi, třeba anděly či mistry. Mají strach, že by se třeba napojili na nějakou entitu, která by jim mohla uškodit. Raději se spoléhají sami na sebe. Anebo je jim přirozenější pracovat prostě s tím, co mají (dech, pozornost, tělo), čím sami jsou (osobnost, vyšší já, duše), kupříkladu ve stylu východních směrů jako buddhismus či jóga. 

Splynutí s duší přináší zvýšení vibrací, což se jinými slovy dá popsat, že se budete cítit lépe, jako byste byli polovypušteným balónkem v kaluži smutku, nudy či beznaděje, který někdo nafouknul, a on se vznesl výš, do prostoru emocí typu spokojenost, radost, či dokonce láska. 

Splynutí s vlastní duší přináší rovněž prosvětlení našeho mentálního těla, takže se můžeme přesunout ze zacyklených vzorců do prostoru myšlenkové jasnosti, získáváme nadhled, komplexnější nápady a řešení. 

Naše duše je svou povahou vysoko vibrující, tudíž v našem těle není přítomný celá po celou dobu. Ale jelikož splývání s duší vlastně znamená něco podobného jako vzestup a osvícení, nebo je to minimálně jeden z kroků tímto směrem, najdeme takovéto techniky v mnoha filosofických směrech a náboženstvích. Splynutí s duší přináší i větší fyzickou pohodu. 

Ať už je vašim záměrem dopřát si okamžitou úlevu od bolesti, zklidnění mysli či emocí, nebo v rámci svého duchovního růstu usilujete o dlouhodobé splynutí s duší v nejvyšší možné míře, tato meditace je začátkem a inspirací, jak pak můžete dle libosti pokračovat a improvizovat. 

ONLINE HEALING

Online terapie s příběhem a léčivou energií přes WhatsApp, Messenger, nebo Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost, očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme vás na větší svobodu a radost. V případě zájmu vám na závěr vyložím karty, která cesta vám dál přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️