S jakou energií se pracuje při této terapii?

Energie světelného těla

Světelné tělo je energetické tělo, jež existuje na vyšší úrovni než čakry, nachází se blíž k duši. Existuje sedm center vibračních energetických těl, a tři centra světelného těla, celkem tedy deset center, jež pohání a tvoří světelné tělo.

Probuzením svého světelného těla se člověk naučí, jak měnit méně harmonické energie na pozitivnější, a jak využívat energii kolem sebe, aby se dostal výš. Osoba s probuzeným světelným tělem může prožívat silnější pocit osobní síly a větší schopnost ovládat své emoce, zůstávat ve svém středu, rozpouštět staré bloky a uvíznutou emoční energii, a reagovat s láskou a soucitem. Proto je pro člověka s aktivovaným světelným tělem snadnější “přenášet” energii někomu jinému. Vlivem rezonance mu může pomáhat, aby se také stal silnější, harmoničtější, emočně klidnější a neutrálnější, a tak dále. 

Světelné tělo vám otevírá dveře do vyšších sfér světla, jako je třeba rovina duše. Probuzení světelného těla vám pomáhá dodat víc světla svým myšlenkám, otevřít své channelingové napojení vzhůru, a spojit se s Univerzální myslí. Během probouzení svého světelného těla se naučíte, jak se dostávat do stavů vědomí, kde si můžete snadněji vybírat činy, jež odrážení světlo vaší duše a vyššího já. A opět, při působení světelného těla na jinou osobou, díky rezonanci, neboli energetickému “přenosu”, může jiná osoba začít cítit něco podobného díky tomu, že se jí v prostoru světelného těla zvýší vibrace, a přiblíží se sama své vlastní duši.  

ONLINE HEALING

Online terapie s příběhem a léčivou energií přes WhatsApp, Messenger, nebo Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost, očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme vás na větší svobodu a radost. V případě zájmu vám na závěr vyložím karty, která cesta vám dál přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️