Proč nabízím terapii s příběhem a energií?

Léčení, sebe i druhých, prostě léčení člověka obecně, mne fascinuje už od malička. Po většinu života jsem trpěla celou škálou psychosomatických potíží, od zácpy, přes akné, přibírání na váze, spojené se silnou úzkostí a nedůvěrou ve vztazích. V dětství jsem zažila hodně násilí a strachu, a měla jsem po většinu života pocit, že pro mne není láska, a že je nebezpečné se projevovat. 

Nalezení pocitu bezpečí a důvěry v sebe i v okolní svět byla jedna z mých největších lekcí. Když jsem žila “mimo tělo”, nebyla jsem schopna prožívat radost, nedokázala jsem sama sebe ochránit před zlem od jiných lidí. Byl to smutný život plný mlčení, jen plnění povinností, práce od rána do večera, a snaha zavděčit se ostatním, aby “se na mně nezlobili, vzali mě na milost a dali mi trochu té lásky, aspoň na chvíli”. 

Vím, jaké to je, když vám lidé radí: “Musíš se mít víc ráda.” Ale jak? 🙂 Vztahy mi nefungovaly, preventivně jsem se spíš od lidí izolovala, a mé zdravotní potíže byly vleklé. Třeba pravidelné několikaměsíční kašle a migrény ještě v letech, kdy jsem začínala se světelným tělem. 

Ovšem každodenní práce s energiemi světelného těla mi skutečně pomohla. Tím, že jsem si v sobě zesílila proudění energie na mnoha úrovních, přestalo být možné, aby ve mně “někde v koutku” stagnovalo nějaké staré trauma. Energie ze mně doslova “vyhodila” všechno staré a nefunkční, ač naštěstí postupně. Dodnes mi přináší neuvěřitelně čisté vhledy, jasně pochopitelné vedení, synchronicity, a sílu podnikat kroky na své cestě za štěstím. 

A protože jsem teď možná pro mnohé lidi “o krok napřed” díky tomu, co jsem už v sobě zpracovala a kam jsem se dostala, ráda nabízím pomocnou ruku, léčivý prostor všem, kteří ocení malinké zrychlení duchovního růstu (pochopení životních lekcí, emoční léčení, myšlenkovou jasnost, harmonizaci fyzického těla), aby vaše cesta byla snadnější. Ať už ve formě individuální online terapie, výkladu karet, nebo v kurzu Probuzení světelného těla. 

ONLINE HEALING

Online terapie s příběhem a léčivou energií přes WhatsApp, Messenger, nebo Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost, očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme vás na větší svobodu a radost. V případě zájmu vám na závěr vyložím karty, která cesta vám dál přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️