Jak probíhá takové online setkání s terapií?

online setkání s terapií

Při online terapii je důležité, abyste si zajistili aspoň půlhodinky před terapií klid, ticho a pohodlí, ať se můžete hodně uvolnit. Při osobním setkání obvykle stačí “někam zajít”, kde je příjemná atmosféra, ticho, klid, vůně, kde si vypnete mobil a nenecháte se rušit. Výhodou online terapie je, že nemusíte dojíždět, ovšem na druhou stranu je zapotřebí, abyste si to prostředí, v němž se dokážete na hodinu zklidnit a hluboce uvolnit, vytvořili vy. 🙂

Pokud jsme se dohodli, že se potkáme přes aplikaci Meet (ať už v laptopu nebo v telefonu), pošlu vám na email, který jste uvedli v objednávce, odkaz, pomocí nějž se připojíte ke schůzce. Stačí na ten odkaz kliknout v dobu, na kterou jsme se domluvili. Pokud máte jinou adresu než “gmail”, možná to bude chtít, abyste ještě jednou klikli na “požádat o vstup”, nebo něco takového. Takže kliknete jednou až dvakrát, a je to. 🙂 

Kdybychom se potkali přes WhatsApp či Messenger, prostě se jen v domluvenou dobu pozdravíme textovou zprávou třeba (abychom navázali spojení, pokud nejsme “přátelé” či “kontakty”, a zavoláme si.

Před setkáním si nachystejte v počítači nebo ve Spotify nějakou příjemnou meditační hudbu, která vystačí na 45 minut práce s energií. Pokud se setkáme přes Meet, mohu vám hudbu pouštět já. V ostatních případech je to na vás. Skvělá může být třeba kombinace volání přes WhatsApp a meditace z YouTube, či počítače… Nebo volání přes Messenger v počítači a hudba bude hrát z telefonu… Pokud chcete využít pouze telefon, pak doporučuji kombinaci WhatsApp a Spotify, protože Spotify dokáže hrát tiše na pozadí, a ve videohovoru uslyšíte dobře, co říkám. 

Na začátku si krátce popovídáme si, s čím potřebujete pomoci, a potom se pustíme do práce s energií a příběhem, případně v kombinaci s metodou EFT (techniky emoční svobody)

Během hlubší, vedené meditace s příběhem můžete i ležet či polo-sedět polo-ležet (třeba na gauči pod dekou) a přitom si vypnout kameru (já si kameru nechám zapnutou, ale asi budu mít stejně zavřené oči). 

Při využití metody emoční svobody je lepší, když budete sedět, sledovat mne a kopírovat ťukání na místa v obličeji a po těle, jež vám budu ukazovat.

Po skončení práce s energií můžete pokračovat v odpočinku, nebo vám na závěr vyložím karty, ať víte, nač se po terapii zaměřit jako první.

ONLINE HEALING

Online terapie s příběhem a léčivou energií přes WhatsApp, Messenger, nebo Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost, očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme vás na větší svobodu a radost. V případě zájmu vám na závěr vyložím karty, která cesta vám dál přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️