Jak vypadá příběh, který vyprávíte při terapii?

Je to opravdu příběh?

Po úvodním seznámení pro vás zvolím jeden ze dvou typů příběhů. Ten první je vedená meditace vhodná pro ty z vás, jež jsou během našeho setkání schopni se hlouběji uvolnit. Tj. netrpí třeba v danou chvíli silnou úzkostí, a jejich mysl nemá příliš silnou touhu zachovat si kontrolu. 

Vedená meditace využívá energie světelného těla, které vás zharmonizují, zklidní, ukonejší, a při tom vám budu vyprávět jakýsi psychologický příběh či vizualizaci, s níž se pokusíme společně vyřešit váš problém. Využívám tradiční škálu motivů, jako návštěva chrámu, kde dochází k léčení světlem, setkání s průvodcem, který vám něco sdělí či dá dárek, který potřebujete ke zvládnutí své situace, a mnoho dalších variací.

V případě, že máte mysl velmi aktivní a neposednou, využijeme spíš techniky emoční svobody (EFT). Nacítím se na vaše emoční a mentální tělo a pomohu vám pojmenovat, co si myslíte a cítíte. Přitom budeme ťukat na sérii akupresurních bodů v obličeji a po těle, jež jsou snadno dostupné díky tomu, že v těch místech vedou energetické dráhy např. přes kost (obočí, brada, klíční kost…). O těchto bodech a technice EFT se najdete na internetu spoustu informací zdarma, je jednoduchá a účinná (vědecky prověřená). 

Díky přesnému pojmenování toho, co vás trápí (pravda léčí), za současného “ťukání” na zvolené akupresurní body, dochází k přeprogramování vašeho mozku v reálném čase na zklidnění. To znamená, že příště, až prožijete podobnou situaci, zareagujete klidem, namísto rozrušení, smutku apod., a taky je velmi pravděpodobné, že se s takovou situaci už ani nesetkáte. 

Také při využití techniky emoční svobody využívám na začátku energií světelného těla, abychom se vzájemně zharmonizovali, vyladili, a abych z vás dokázala “vyčíst” to, co je pro vás nejlepší, co aktuálně nejvíc potřebuje “vynést na světlo”, co je připravené odejít. 

ONLINE TERAPIE S LÉČIVOU ENERGIÍ

Online terapie přes Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost a očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme (pomocí techniky EFT), co vám už neslouží. A na závěr vám vaše duše přes karty naznačí, která cesta vám přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️