Ukázka sestavy pro výklad karet na vztah.

MINI KURZ VÝKLADU KARET. DÍL 9.

Vztahy jsou komplikované, odráží se nám v nich spousta emocí, názorů, vzorců chování, lekce, které se v tomto životě učíme… 

Proto je vhodné se na ně ptát z více úhlů, v různých sestavách. Například: 

– vyšší smysl vztahu, lekce pro nás

– minulost, přítomnost a budoucnost vztahu

– můj přístup ke vztahu a zvlášť přístup partnera ke vztahu (myšlenky, emoce a jak to projevuji)

– s kartami se dají vyložit i “rodinné konstelace” 

– má smysl zůstávat v tomto vztahu, nebo je čas odejít (rozhodování mezi více alternativami)

V tomto videu jsem zvolila pro stručnost základní výklad o 4 kartách. 1) Smysl vztahu. 2) Bloky ve vztahu. 3) Vedení andělů. 4) Kam se vztah vyvíjí, pokud to nechám plynout a nic nezměním (ani sebe). 

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️