UKÁZKA VÝKLADU KARET ONLINE PŘES WHATSAPP

výklad karet na vztah s partnerem

Když to mezi vámi a partnerem hezky proudí, neptáte se… 

Když to proudit přestane, může to být z jeho strany, ale také z vaší a on vám to jen zrcadlí. Například vám vaše duše touží podsunout jiný směr, který je v souladu s vašim posláním, ale vy se bojíte negativní reakce svých blízkých. 

Nikdo si nepřeje být nemilovaný. Ale pokud se změnou váháte, začne se nemilované cítit vaše vnitřní dítě. Proč není pro vás na prvním místě? 

A to se vám může odzrcadlit v blízkých vztazích. Proč už pro něj nejsem na prvním místě? Kam mě odsouvá? Proč musím pořád čekat? Proč se mnou nemluví. 

Příčinou ovšem může být, že blokujeme svou vnitřní touhu, kterou má naše vnitřní dítě, naše duše. Tyto situace mohou být velmi spletité, proto se v kartách můžeme podívat, odkud vítr vane, a co s tím dělat. 

Podobně se řeší také partnerské trojúhelníky či čtyřúhelníky + vliv vaší touhy po změně na děti, majetek, povolání.

Když láska volá, když je čas posunout se dál, může to děsit, ale vyrostete tím, když to zvládnete. Vytáhnu vám rady, jak k tomu přistupovat, aby se vše stalo pro nejvyšší dobro všech. 

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️