Ukázka výkladu karet online přes WhatsApp

Výklad karet na otázku: Co moje zdraví?

Když se lidé ptají na zdraví, většinou je trošku svírá úzkost, co strašného se tam dozví. Ale i tady platí, že jsme tvůrci své vlastní reality. Takže nás možná odpovědi až tak nepřekvapí. 

Proto se u zdraví snažím soustředit především na psychosomatiku – pokud vás něco dlouhodobě sžírá, pravděpodobně se to odrazí na zdraví. Někdy se v kartách objeví i životní lekce, třeba je nutné něco pochopit nebo dokončit, aby došlo k posunu k lepšímu, a dané osobě se ještě líbí prozkoumávat omezující programy, které jí neslouží (křivda, lítost, hněv, zklamání). 

Zajímavé a možná uklidňující je u karet podívat se na vaše rodinné příslušníky. Nedávno se mě jedna paní ptala, poté co jí náhle zemřela sestra, jestli se něco nestane jejím blízkým také, jestli jsou v bezpečí. U jejího manžela se ukázalo, že se příliš snaží vyhovět ostatním a neodpočívá. U ní samotné vyšlo, že se přehnaně strachuje a bere na sebe příliš velkou odpovědnost i za věci, které nemá pod kontrolou, poněvadž se to naučila v dětství jako prvorozené dítě. Když bude její muž víc odpočívat a ona si bude víc “hrát”, neboli uzdraví své vnitřní dítě, zůstanou oba zdraví. 

Karty také ukazovaly jejich náctiletého syna, kterou obavy rodičů a ztráta příbuzné zjevně podpořily v depresi, z které si ovšem musí najít cestu ven sám. Nemůžeme někoho přesvědčit, aby se usmíval. Můžeme mu být pouze vzorem radosti či vyrovnanosti, s kterou zvládáme životní překážky. 

Máte-li zájem o výklad karet, ozvěte se, a podíváme se na to. 🙂

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️