ČASTÉ DOTAZY (2. ČÁST) KE KURZŮM PROBUZENÍ SVĚTELNÉHO TĚLA​

Probuzení světelného těla je prožitková cesta (tj. není příliš teoretická) k osvícení (“rozsvítí se vám“, “rozzáříte se“) a vnitřní síle (stanete se neutrální, tj. svobodní, vůči energetickým, myšlenkovým a emočním vlivům jiných lidí, a svým světlem můžete zlepšovat jakékoli situace a vztahy). 

Centrum světelného těla

ODPOVĚDI NA ČASTÉ DOTAZY OD AUTORŮ KURZU PROBUZENÍ SVĚTELNÉHO TĚLA

Měl bych sdílet světelné tělo s malými dětmi?

Přišli jsme na to, že klíčovým problémem při výuce  světelného těla u mladých lidí a dětí je zjistit, zda je to jejich vlastní přání, a ne jejich rodičů. Jestliže děti projeví upřímný zájem o účast v kurzu Probuzení světelného těla, pak dávají najevo svou touhu probudit svá světelná těla. Tato touha pak pravděpodobně naznačuje, že mají i aspekty, jež budou potřebovat k tomu, aby byli úspěšní.

Je v pořádku učit se práci se světelným tělem, když jsem těhotná?

Mnozí z těch, kdo se účastnili našich programů a probudili svá světelná těla, nám později sdělili, že k tomu došlo během těhotenství. Máme od nich různé zprávy; někteří mají pocit, že energie světelného těla zkvalitnily jejich prožitek těhotenství. Některým to pomohlo odhalit, že  to, co vnímali, bylo vědomí jejich dítěte, a dokázali si s tím hrát sem a tam jako dvě bytosti. Další cítili, že jejich dítě se skrze ně naučilo energie světelného těla, a narodilo se s určitým povědomím o svém světelném těle.

Některé ženy si všímaly posunu v tom, jak prožívaly vibrační energetická centra během těhotenství. Pro některé bylo těžší prožívat ta centra, zejména v pozdějších fázích těhotenství.

Některé ženy zjistily, že práce s centrem Ranthia jim pomáhala cítit se pohodlněji a zmírňovala svalovou bolest. Objevily, že práce s Nu’a a Dinia několikrát denně v nich podporovala emoční plynutí, zlepšovala dýchání a postoj. Dokonce i ženy, kterým v pozdějších fázích těhotenství připadalo posílání energie mezi centry obtížnější, shledaly, že po porodu bylo snadné se k tomu znovu vrátit.

Studium světelného těla jinými kurzy, jako třeba Orinovo Millennium, či Boží vůle od Orina:

Kurz Probuzení světelného těla zlepší cokoli jiného, co ještě praktikujete. Meditační kurzy od Orina (třeba Milenium nebo Boží vůle) se skvěle doplňují s dovednostmi, jež se učíte s DaBenem a Orinem v kurzu Probuzení světelného těla. Oba kurzy rozvinou vaše vnitřní světlo. Oba jsou to jedinečné programy, a dá se z nich obou naučit mnohému. V rámci našich programů se toho jen velmi málo překrývá či opakuje. Je taky naprosto v pořádku pracovat s oběma kurzy současně, pokud cítíte, že jste toho schopni.

Kokon světelného těla

Jak poznáte, že jste připraveni projít si kurzem Probuzení světelného těla?

Zkuste si zodpovědět těchto pár otázek:
---------------------
1) Jdete už nějakou dobu cestou duchovního růstu?
2) Jste připraveni zrychlit svůj růst?
3) Zajímá vás prožívání rozšířených stavů vědomí?
4) Je pro vás důležité najít vyšší poslání svého života a žít jej?
5) Jste otevření novým věcem?
6) Jste ochotni opustit to, co už neslouží vašemu vyššímu dobru, a vytvořit si věci, které to vyššímu dobru podporují?
7) Jste určitým způsobem samostatní a tvořiví?
8) Důvěřujete svému vnitřnímu vedení a jednáte podle něj?
9) Věříte, že si můžete vytvořit svou vlastní realitu?
10) Přitahují vás věci jako meditace, nácvik channelingu, rozvoj paranormálních a jasnozřivých dovedností, nebo cokoli jiného, co vám rozšiřuje vědomí?
11) Je pro vás duchovní růst důležitý a jste ochotni věnovat mu čas a energii každý týden?
12) Dostáváte intuitivní pokyny, abyste si v životě vytvořili nové věci, abyste investovali více času a energie do své vyšší cesty, a věnovali se více tomu, proč jste tady?
13) Už jste se naučili, jak se vyrovnávat s emočními problémy, jež mohou přicházet následkem toho, že kráčíte cestou duchovního růstu?
14) Hledáte v každém zážitku to dobré?
15) Jste citliví, vnímaví vůči energii?
16) Chcete se dozvědět více o jemných energiích a jak s nimi pracovat?
17) Věříte, že si zasloužíte žít v radosti a hojnosti?
Pokud jste odpověděli "ano" na mnoho z těchto otázek, zřejmě jste připraveni probudit své světelné tělo. Požádejte svou intuici o vedení, zda je pro vás probuzení světelného těla tím správným dalším krokem. Pokud ano, můžete se přihlásit do 6-dílného Základního kurzu Probuzení světelného těla.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️