Časté dotazy (6. část) ke kurzům Probuzení světelného těla

Probuzení světelného těla je prožitková cesta (tj. není příliš teoretická) k osvícení (“rozsvítí se vám“, “rozzáříte se“) a vnitřní síle (stanete se neutrální, tj. svobodní, vůči energetickým, myšlenkovým a emočním vlivům jiných lidí, a svým světlem můžete zlepšovat jakékoli situace a vztahy). 

Centrum světelného těla

ODPOVĚDI NA ČASTÉ DOTAZY OD AUTORŮ KURZU PROBUZENÍ SVĚTELNÉHO TĚLA

Reiki, bojová umění, a kurz světelného těla

Mnoho lidí, kteří se pouští do kurzu světelného těla, už mají nějakou zkušenost s Reiki, nebo s různými typy bojového umění, a disciplínami. Lidé se často ptají, jak kurz světelného těla doplňuje jiné disciplíny. Autoři tohoto kurzu (Sanaya Roman, Duane Packer, Orin, DaBen) slyšeli od mnoha svých studentů, kteří se věnují nejrůznějším praktikám, že světelné tělo zlepšuje a zkvalitňuje cokoli, co dělají – jejich schopnost prožívat jemné energie, pracovat se světlem, více vnímat a uvědomovat si, dosáhnout lepší rovnováhy a plynutí, a tak dále. Například mnoho těch, kdo pracují s Reiki, tvrdí, že zjistili, že světelné tělo je dnes neocenitelným doplňkem jejich praxe, a jejich schopnosti vnímat a pracovat se světlem a jemnými energiemi.

Jak začít pracovat se světelným tělem po delší pauze

Není nutné projít si celý šesti-dílný kurz znovu. Pokud jste meditovali i jinými způsoby, může stačit, když si uděláte jen některé z meditací z Částí 1-6, abyste si znovu oživili svůj prožitek. 

Autoři tohoto kurzu (Sanaya Roman, Duane Packer, Orin, DaBen) doporučují tyto nejdůležitější meditační cesty jako základ pro osvěžení. 

1: Úvod do Nu’a, Dinia z Části 1, nahrávka 2 (doporučená cesta)
2: Nu’a, Dinia Třetí cesta z Části 1, nahrávka 4 (povinná cesta)
3: Leow Úvod z Části 1, nahrávka 7 (doporučená cesta)
4: Nu’a, Dinia, Leow z Části 1, nahrávka 8 (povinná cesta)
5: Úvod do Ranthia z Části 2, nahrávka 1 (doporučená cesta)
6: Prozkoumávání Ranthia z Části 2, nahrávka 4 (povinná cesta)
7: Průzkum kokonu Renawre z Části 3, nahrávka 4 (povinná cesta)
8: Vstup do prázdna z Části 3, nahrávka 10 (povinná cesta)
9: Prožívání center jako rovin z Části 4, nahrávka 5 (povinná cesta)
10: Fullonia: Intenzita z Části 5, nahrávka 5 (povinná cesta)
11: Fullonia/Saha: Síla z Části 5, nahrávka 9 (povinná cesta)
12: Vee: Opylení květiny z Části 6, nahrávka 5 (povinná cesta)

Ačkoli je vaše vlastní přímá zkušenosti s centry to nejdůležitější, možná zjistíte, že písemné manuály ke každé části kurzu, jsou dobrým doplňkem, a mohou vyvolat prožitkové vzpomínky na vaše předchozí zkušenosti.

Nechte se vést intuicí, jak máte studovat světelné tělo. Čtvrtá část série základního kurzu nepředstavuje žádná nová centra, a proto ji můžete zcela přeskočit. Jakmile se opět obeznámíte se světelným tělem, můžete se přihlásit do jakéhokoli kurzu světelného těla pro absolventy. Autoři navrhují začít s kurzem Záře: Samobuzení (budu časem nabízet i na této stránce, jinak navštivte orindaben.com, kurz Radiance: Self-Exciting LB131), jelikož zkušenosti a dovednosti, které se v tom kurzu naučíte, výrazně prohloubí a rozšíří to, co byste jinak prožívali v jakémkoli jiném kurzu světelného těla pro absolventy. Duane a DaBen považují prožitek samobuzení za zásadní pro veškeré cesty za průzkumem světelného těla pro absolventy. 

Kokon světelného těla

Jak poznáte, že jste připraveni projít si kurzem Probuzení světelného těla?

Zkuste si zodpovědět těchto pár otázek:
---------------------
1) Jdete už nějakou dobu cestou duchovního růstu?
2) Jste připraveni zrychlit svůj růst?
3) Zajímá vás prožívání rozšířených stavů vědomí?
4) Je pro vás důležité najít vyšší poslání svého života a žít jej?
5) Jste otevření novým věcem?
6) Jste ochotni opustit to, co už neslouží vašemu vyššímu dobru, a vytvořit si věci, které to vyššímu dobru podporují?
7) Jste určitým způsobem samostatní a tvořiví?
8) Důvěřujete svému vnitřnímu vedení a jednáte podle něj?
9) Věříte, že si můžete vytvořit svou vlastní realitu?
10) Přitahují vás věci jako meditace, nácvik channelingu, rozvoj paranormálních a jasnozřivých dovedností, nebo cokoli jiného, co vám rozšiřuje vědomí?
11) Je pro vás duchovní růst důležitý a jste ochotni věnovat mu čas a energii každý týden?
12) Dostáváte intuitivní pokyny, abyste si v životě vytvořili nové věci, abyste investovali více času a energie do své vyšší cesty, a věnovali se více tomu, proč jste tady?
13) Už jste se naučili, jak se vyrovnávat s emočními problémy, jež mohou přicházet následkem toho, že kráčíte cestou duchovního růstu?
14) Hledáte v každém zážitku to dobré?
15) Jste citliví, vnímaví vůči energii?
16) Chcete se dozvědět více o jemných energiích a jak s nimi pracovat?
17) Věříte, že si zasloužíte žít v radosti a hojnosti?
Pokud jste odpověděli "ano" na mnoho z těchto otázek, zřejmě jste připraveni probudit své světelné tělo. Požádejte svou intuici o vedení, zda je pro vás probuzení světelného těla tím správným dalším krokem. Pokud ano, můžete se přihlásit do 6-dílného Základního kurzu Probuzení světelného těla.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️