Cesty ke zdraví. Epizoda 12.

Samota je komfortní zóna?

Povídání o zdraví s Matooshem, a Soňou Siepakovou 🙂 

Samota je komfortní zóna? Cokoliv opakovaně zažíváme jako malé děti, stane se naším zvykem. Ten pak vyhledáváme a podvědomě vytváříme v dospělosti. Když to je útisk, bude takový i náš partnerský vztah. Když to je samota a opuštění, budu mít problém vztahy vytvářet. Nacházet partnera nebo partnerku. A tak dále. Sonička vypráví příběh o práci s vnitřní vizí na tohle téma. Budiž to ilustrace práce s těmi emocemi a myšlenkovými vzorci. Tady jsme na cestě Stockholmského syndromu. Hledám to, co je známé, i kdyby mě to zabíjelo. Co v dospělém životě opakuju z toho, co jsem zažíval doma v dětství? 

Více se o Matooshovi dozvíte na www.matoosh.cz 

Cesty ke zdraví

Soňa a Matoosh, tedy SOMA, jsou tvůrci i protagonisté podcastu, nebo chcete-li seriálu, který jsme nazvali Cesty ke zdraví.
Cesty ke zdraví jsou předně o vědomém životu. Jsou o vědomém prožívání toho, co nás potkává. Ale mnohem víc je vědomý život taky linka, způsob, nástroj, prostředek, kterým pracujeme se svými vlastními životy. A v případě Matooshe, i se zdravím.
Tento seriál není jen o roztroušené skleróze, se kterou Matoosh již mnoho let žije. Je o tom, že všechno může být příležitost, když se tak kdokoli rozhodne.
Matoosh se rozhodl, začal pracovat se svým vědomím a podvědomím. A díky tomu žije i s touto diagnózou i bez medikace, kterou příjme od svých ošetřujících lékařů většina pacientů s roztroušenou sklerózou.
Není to jen Soňa a Matoosh. V našem pořadu se příležitostně vyskytují hosté. A taktéž jste tvůrci vy sami. Naši sledující. Naše publikum. Protože komentujete, ptáte se, navrhujete a pomáháte nám vymýšlet témata, která vás zajímají.
Ať se vám líbí. 🙂


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️