Proč si probudit světelné tělo?

Probuzení světelného těla je prožitková cesta (tj. není příliš teoretická) k osvícení (“rozsvítí se vám“, “rozzáříte se“) a vnitřní síle (stanete se neutrální, tj. svobodní, vůči energetickým, myšlenkovým a emočním vlivům jiných lidí, a svým světlem můžete zlepšovat jakékoli situace a vztahy). 

Kurz světelného těla vyučuji od roku 2022 jako lektorka se svolením autorů, Sanaya Roman a Duane Packer. Tito dva channelují bytosti jménem Orin a DaBen. V češtině jim už vyšlo několik knih, většina audiokurzů a seminářů ovšem zůstává v angličtině, tak já ten základní přeložila do češtiny, aby byl k dispozici i u nás, protože mi tyto energie dělají nesmírně dobře. Ke kurzu jsem nahrála, ve studiové kvalitě, i krásné meditační nahrávky s hudbou.

ODPOVĚĎ AUTORŮ KURZU PROBUZENÍ SVĚTELNÉHO TĚLA NA NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY

Mnoho z vás se právě připravuje na evoluční skok probuzení svého světelného těla, což je částečně umožněno vlnami světla, jež právě přicházejí na zemskou rovinu. DaBen a Orin pro vás vytvořili kurz probuzení světelného těla jako cestu, která vám pomůže uskutečnit tento evoluční krok.

Co vám přinese pochopení, využívání, a probuzení svého světelného těla? Jakmile se vám probudí světelné tělo, začnete si přitahovat příležitosti, jak něco ve světě změnit díky tomu, že se postupně rozzáříte čím dál větší láskou a světlem. Probuzení světelného těla vám může pomoci získat jasnější vizi toho, co tu máte dělat, odhalí závoje, abyste uviděli víc z toho, co je vaším posláním, a proč jste tady. Tím, že získáte silnější spojení s Vyšší vůlí a Universální myslí, budete umět snadněji přitahovat hojnost, nové příležitosti, a milující vztahy.

Probuzení světelného těla vám může pomoci vytvořit stavy vnitřního osvícení, myšlenkové jasnosti, a otevřeného srdce. Budete soustředěnější, mentálně bdělí, a nabití fyzickou vitalitou. Dokážete si snadněji zvolit, jak se chcete cítit, a myšlenky, které chcete myslet. Naučíte se dostávat se do stavů vědomí, kde si můžete snadněji vybírat činnosti, jež odrážejí světlo vaší duše a vyššího já. Při těchto meditačních cestách můžete prožívat mnoho světlem prozářených stavů vnímání; stavy vědomí, jež jsou plné hlubokých vhledů, blaženosti, a vezmou vás za hranice myšlenek do přímých prožitků bytí. V takovýchto stavech dokážete vidět, vnímat, nebo cítit rozšiřující se energie vyšších dimenzí, a učinit je součástí svého každodenního života.

Pokud jste spisovatelé, hudebníci, umělci, učitelé, léčitelé, nebo působíte v jakékoli jiné tvůrčí oblasti, může vám probuzení světelného těla pomoci dosáhnout ty stavy vědomí plné inspirace a intuice, jež potřebujete, abyste vynikali ve své práci. Pokud učíte, nebo pracujete s lidmi, podpoří vás v práci tak, abyste na ostatní působili hlouběji, a abyste si magneticky přitahovali klienty a studenty.

Probuzení světelného těla vám může zlepšit osobní vztahy. Jak se vaše energie postupně stává krásnější a zářivější, lidé kolem vás se začnou chovat a myslet vyššími, láskyplnějšími způsoby, aniž byste se museli snažit je změnit. Vaše srdce bude otevřenější, a pochopíte, co to znamená milovat jako své vyšší já a duše. Když pracujete s centry světelného těla, můžete se naučit stát se transparentnější vůči nižším energiím (projdou vámi, aniž by vás ovlivnily), a můžete si častěji zvolit vnitřní mír. Jestliže se pohybujete mezi dětmi, mohou jim tyto energie pomoci zůstat klidnější a soustředěnější.

Probuzení světelného těla vám umožní dosahovat rozšířených stavů vědomí. Zvýší se vám schopnost vnímat jemné energie a svou duši. Naučíte se způsoby, jak přivést vědomí své duše do své osobnosti a každodenního života, současně s tím, jak se otevře channelingové spojení mezi vámi, vašim vyšším já, duší, a/nebo průvodcem. Můžete si rozvinout jasnovidnost, paranormální schopnosti a léčitelské dovednosti.

Práce s těmito centry může zdokonalit jakoukoli cestu či techniky, které právě používáte, a které vás těší. Můžete si výrazně zlepšit jakékoli jiné terapeutické techniky, které jste si vybrali.

Probudit své světelné tělo je snadné. Energetická centra, která pohání světelné tělo, jsou konkrétní a reálná. Můžete je vnímat a pracovat s nimi, a tím si vytvořit pozitivní a trvalé výsledky. Můžete jít výš, cítit se víc v rovnováze, stabilnější, s jasnější hlavou, tvořivostí, a získat nový pohled na život.

Chtěli bychom připomenout, že veškerý duchovní život je procesem postupného rozvíjení vědomí, a zatímco si probouzíte světelné tělo a duchovně rostete, budete stále čelit výzvám a lekcím, jež představují příležitosti pro růst. Ovšem tím, že se stanete zářivější a naplněnější světlem, získáte víc dovedností, abyste těmito lekcemi prošli snadněji a radostněji.

Kokon světelného těla

Jak poznáte, že jste připraveni projít si kurzem Probuzení světelného těla?

Zkuste si zodpovědět těchto pár otázek:
---------------------
1) Jdete už nějakou dobu cestou duchovního růstu?
2) Jste připraveni zrychlit svůj růst?
3) Zajímá vás prožívání rozšířených stavů vědomí?
4) Je pro vás důležité najít vyšší poslání svého života a žít jej?
5) Jste otevření novým věcem?
6) Jste ochotni opustit to, co už neslouží vašemu vyššímu dobru, a vytvořit si věci, které to vyššímu dobru podporují?
7) Jste určitým způsobem samostatní a tvořiví?
8) Důvěřujete svému vnitřnímu vedení a jednáte podle něj?
9) Věříte, že si můžete vytvořit svou vlastní realitu?
10) Přitahují vás věci jako meditace, nácvik channelingu, rozvoj paranormálních a jasnozřivých dovedností, nebo cokoli jiného, co vám rozšiřuje vědomí?
11) Je pro vás duchovní růst důležitý a jste ochotni věnovat mu čas a energii každý týden?
12) Dostáváte intuitivní pokyny, abyste si v životě vytvořili nové věci, abyste investovali více času a energie do své vyšší cesty, a věnovali se více tomu, proč jste tady?
13) Už jste se naučili, jak se vyrovnávat s emočními problémy, jež mohou přicházet následkem toho, že kráčíte cestou duchovního růstu?
14) Hledáte v každém zážitku to dobré?
15) Jste citliví, vnímaví vůči energii?
16) Chcete se dozvědět více o jemných energiích a jak s nimi pracovat?
17) Věříte, že si zasloužíte žít v radosti a hojnosti?
Pokud jste odpověděli "ano" na mnoho z těchto otázek, zřejmě jste připraveni probudit své světelné tělo. Požádejte svou intuici o vedení, zda je pro vás probuzení světelného těla tím správným dalším krokem. Pokud ano, můžete se přihlásit do 6-dílného Základního kurzu Probuzení světelného těla.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️