CestY ke zdraví. Epizoda 4.

Vztahy a vědomý přístup

Povídání o zdraví s Matooshem a Soňou Siepakovou 🙂

Jak souvisí naše mezilidské, a hlavně partnerské vztahy, s vědomým životem? Proč je výhodné a vhodné vnímat naše partnerství s našimi milovanými protějšky vědomě. Proč nás mohou naši nejbližší taky nejvíc naučit? Jak nás omyly, které ve vztazích prožíváme, posouvají dál nejen vztahově, ale hlavně vnitřně, lidsky. Bavme se konkrétně. Interakce s klientkou inspirovala zamyšlení v tomto díle našeho seriálu. Jak přesně naše vlastní vnitřní nastavení přímo určuje, koho potkáváme? Hrají v tom roli strachy? A když ano? Jaké? Co si můžeme myslet o sobě, nebo o dalších lidech, a jak se to promítá právě do té vztahové roviny? Nejen na intimní bázi, ale i nepřímo obecně se všemi lidmi. 

Více se o Matooshovi dozvíte na www.matoosh.cz 

Cesty ke zdraví

Je vztah mezi podvědomím a zdravím?
Jak rozumět a jak hledat, kde jsou rozhodující výhybky spouštějící například autoimunitu, alergie, ekzémy, nebo roztroušenou sklerózu?
Jak začít?
Nejen tyhle otázky zazněly ve druhém pokračování seriálu o cestách ke zdraví v podání Soni a Matooshe, který nejenže byl diagnostikován právě roztroušenou sklerózou, ale taky vyléčil své ekzémy a alergie. Bez jakýchkoli léků. Nakonec ani k projevům roztroušené sklerózy medikaci nepoužívá. A termínu léčba se vlastně trochu vyhýbá, neboť používaná medikace nebo jakékoli doplňky, pokud se netýkají hlubokého podvědomí, reálně léčbou nejsou. V lepším případě dokážou pracovat s projevy roztroušené sklerózy. S většími, menšími, nebo někdy třeba žádnými vedlejšími účinky. I odmítnutí medikace mělo u Matooshe důvody na racionální bázi. A protože měl zkušenosti s prací na vlastním podvědomí už z předchozích dob, v podstatě od narození, i když tam se o nějakém vědomém přístupu dá mluvit těžko, vznikl souhrou okolností právě vědomý přístup k řešení fenoménů spojených s roztroušenou sklerózou a různými jejími projevy. Aktuálně se bavíme o období cca 14 let od prvních příznaků.
Více o Matooshovi se dozvíte na www.matoosh.cz


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️