Časté dotazy (5. část) ke kurzům Probuzení světelného těla

Probuzení světelného těla je prožitková cesta (tj. není příliš teoretická) k osvícení (“rozsvítí se vám“, “rozzáříte se“) a vnitřní síle (stanete se neutrální, tj. svobodní, vůči energetickým, myšlenkovým a emočním vlivům jiných lidí, a svým světlem můžete zlepšovat jakékoli situace a vztahy). 

Centrum světelného těla

ODPOVĚDI NA ČASTÉ DOTAZY OD AUTORŮ KURZU PROBUZENÍ SVĚTELNÉHO TĚLA

Bude někdy k dispozici kniha Probuzení světelného těla?

Autoři tohoto kurzu (Sanaya Roman, Duane Packer, Orin, DaBen) stále čekají na dobu, kdy budou frekvence světelného těla v rovině Země dostatečně silné, aby mohli lidé prožít svá centra i jen tím, že si o nich přečtou v knize. To se ještě nestalo, a proto zatím ještě nevyšla kniha. Všechny informace, které by se objevily v takové knize, jsou k dispozici v 6-dílném kurzu DaBena a Orina Probuzení světelného těla.  

Jak rychle bych měl projít celým kurzem? Je mé tempo příliš pomalé či rychlé?

Neexistuje žádný správný způsob, jak studovat kurz světelného těla. Následujte svou intuici, a zvolte si tempo, které vám vyhovuje. Někteří lidé dokončí kurz za pár měsíců, jiným zabere několik let či déle.

Pamatujte si, že není zapotřebí, abyste se naučili každou meditační cestu a prostor dokonale, abyste se směli vydat na další cestu. Někdy je lepší přejít dál, na další skupinu dovedností světelného těla, jelikož možná zjistíte, že se vám potom lépe prožívají centra předchozí. Postupem času, jak studujete každé centrum vibračních těl a centra světelného těla, získáváte více vědomí, čehož si pak často snadno všimnete, kdykoli se vrátíte k práci s dřívějšími centry.

Sami se rozhodněte, jak rychle chcete projít tímto kurzem. Pokud vám kdykoli začne připadat, že rostete příliš rychle, přestaňte poslouchat nahrávky a pouštět energii svými těly, a váš růst se zastaví nebo zpomalí.

Je světelné tělo bezpečné? Pracuje s kundalini?

Kurz Probuzení světelného těla je kurz zaměřený na meditaci, a dosahování vyšších stavů vědomí. NEPRACUJE s kundalini; takové věci jako je práce Kundulini by se měly provádět za přítomnosti kvalifikovaného, zkušeného učitele. Tisíce studentů už prošlo tímto kurzem, a autoři kurzu (Sanaya Roman, Duane Packer, Orin, DaBen) je požádali, ať sepíší své zkušenosti. Nikdo z nich nepopsal žádný prožitek, který by se dal považovat za “nebezpečný.” Stejně jako je tomu s jakýmkoli jiným kurzem meditace, lidé, kteří procházejí kurzem světelného těla, zažívají uvolňování emocí, zjišťují, že potřebují ve svém životě provést změny, že musí zanechat nějakých věcí, přitáhnout si nové, a převzít čím díl větší odpovědnost za to, aby jejich život fungoval. Někteří lidé projdou těmito změnami snadno; jiným to připadá náročnější.

Součástí našeho života je prožívání různých situací, které pro nás představují emoční, fyzickou, mentální, či duchovní výzvu. Probuzení světelného těla tyto problémy nevytváří, stejně jako nezpůsobují fyzickou, emoční, ani mentální nemoc. Žádný z kurz světelného těla není svým charakterem určen pro terapii. Pracují na jiné úrovni, která vás vezme do vyšších prostor, a pomůže vám přinést tyto prostory zpátky do svého  běžného života. Pokud jste v minulosti trpěli, nebo se momentálně léčíte jakoukoli duševní chorobou, jako třeba maniodepresivní psychózou, bipolární poruchou, schizofrenií, nebo jinými mentálními či emočním problémy, nepouštějte se do kurzů světelného těla, dokud k tomu nebudete mít souhlas kvalifikovaného psychoterapeuta.

Kokon světelného těla

Jak poznáte, že jste připraveni projít si kurzem Probuzení světelného těla?

Zkuste si zodpovědět těchto pár otázek:
---------------------
1) Jdete už nějakou dobu cestou duchovního růstu?
2) Jste připraveni zrychlit svůj růst?
3) Zajímá vás prožívání rozšířených stavů vědomí?
4) Je pro vás důležité najít vyšší poslání svého života a žít jej?
5) Jste otevření novým věcem?
6) Jste ochotni opustit to, co už neslouží vašemu vyššímu dobru, a vytvořit si věci, které to vyššímu dobru podporují?
7) Jste určitým způsobem samostatní a tvořiví?
8) Důvěřujete svému vnitřnímu vedení a jednáte podle něj?
9) Věříte, že si můžete vytvořit svou vlastní realitu?
10) Přitahují vás věci jako meditace, nácvik channelingu, rozvoj paranormálních a jasnozřivých dovedností, nebo cokoli jiného, co vám rozšiřuje vědomí?
11) Je pro vás duchovní růst důležitý a jste ochotni věnovat mu čas a energii každý týden?
12) Dostáváte intuitivní pokyny, abyste si v životě vytvořili nové věci, abyste investovali více času a energie do své vyšší cesty, a věnovali se více tomu, proč jste tady?
13) Už jste se naučili, jak se vyrovnávat s emočními problémy, jež mohou přicházet následkem toho, že kráčíte cestou duchovního růstu?
14) Hledáte v každém zážitku to dobré?
15) Jste citliví, vnímaví vůči energii?
16) Chcete se dozvědět více o jemných energiích a jak s nimi pracovat?
17) Věříte, že si zasloužíte žít v radosti a hojnosti?
Pokud jste odpověděli "ano" na mnoho z těchto otázek, zřejmě jste připraveni probudit své světelné tělo. Požádejte svou intuici o vedení, zda je pro vás probuzení světelného těla tím správným dalším krokem. Pokud ano, můžete se přihlásit do 6-dílného Základního kurzu Probuzení světelného těla.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️