Časté dotazy (4. část) ke kurzům Probuzení světelného těla

Probuzení světelného těla je prožitková cesta (tj. není příliš teoretická) k osvícení (“rozsvítí se vám“, “rozzáříte se“) a vnitřní síle (stanete se neutrální, tj. svobodní, vůči energetickým, myšlenkovým a emočním vlivům jiných lidí, a svým světlem můžete zlepšovat jakékoli situace a vztahy). 

3 dolní centra světelného těla

ODPOVĚDI NA ČASTÉ DOTAZY OD AUTORŮ KURZU PROBUZENÍ SVĚTELNÉHO TĚLA

Smím svůj kurz sdílet s jinými lidmi, třeba s partnerem?

Nedoporučujeme vám sdílet svůj kurz s jinými lidmi, dokud jej úspěšně neabsolvujete, a nezačnete je chtít sponzorovat při poslechu meditačních cest ze svého kurzu. Ovšem chápeme, že mnoho dvojic chce kurz studovat společně, a to je v pořádku. Dejte nám prosím vědět při začátku kurzu jména obou osob, které budou sdílet audio-nahrávky a materiály z kurzu.

Musím si kurzem Probuzení světelného těla projít v předem daném pořadí?

Kurz Probuzení světelného těla zahrnuje výuku skupiny dovedností, jež staví jedna na druhé. I když už možná umíte pracovat s mnoha meditačními procesy, a s cestami od Orina v jakékoli posloupnosti, nebudete rozumět pokynům DaBen, pakliže si kurzem neprojdete ve správným pořadí. Na příklad existuje sedm center vibračních energetických těl. Je zapotřebí, abyste naplno prožili každé z těchto center, abyste mohli přejít k dalšímu centru. Každé centrum staví na prožitcích těch předchozích, a na harmonii, kterou se učíte udržovat ve svých emočních a mentálních tělech. Lidé se zatím nedokázali úspěšně naučit světelné tělo, když studovali kurz v libovolném pořadí. Proto jsme začali vyžadovat, aby se kurzy Probuzení světelného těla kupovaly ve správném pořadí.

To, na čem nám nejvíce záleží, je, abyste byli v tomto kurzu úspěšní, a aby vám byl prospěšný. Bez předchozí zkušenosti s centry světelného těla budete omezeni ve své schopnosti porozumět pokynům, a nebude tak snadné dostat se do míst, kam vás DaBen a Orin povedou. Zjistili jsme, že se lidem prostě v kurzu nedařilo, pokud se předtím nenaučili centra světelného těla, o než se opírají příslušné meditační cesty.

Mám si projít šesti-dílným audio kurzem nebo studovat s živým učitelem?

Tisíce lidí mělo skvělé výsledky s audio kurzem od DaBena a Orina. Tento šestidílný kurz je doplněn písemnými materiály a pokyny, které můžete následovat krok po kroku. Orin a DaBen lidem posílají energii a osobně je vedou k probuzení jejich světelného těla. Tento audio kurz pro domácí studium s DaBenem a Orinem si můžete v angličtině zakoupit na orindaben.com

Česká verze audio kurzu (nahrávky i manuály) je součástí kurzů, které vám nabízím na této stránce. České nahrávky jsou ovšem určeny pouze pro účastníky kurzu, nemám dovoleno je prodávat zvlášť, a tímto prosím i vás, abyste si je ponechali pouze pro osobní potřebu, a nikde je nešířili.

Někteří lidé preferují interakci s živým učitelem, a chtějí studovat v prostředí učebny; jiní raději pracují svým vlastním tempem v pohodlí domova. Sami se rozhodněte, co je pro vás lepší.

V kurzech Probuzení světelného těla, které vám nabízím, uslyšíte 9 (-12) originálních nahrávek v angličtině, abyste si mohli prožít i původní, silnou energií nabité meditační cesty, vyprávěné krásně hlubokým hlasem Duane Packera. Audio nahrávky meditačních cests s DaBenem a Orinem skvěle doplňují lekce s učitelem.  

Kokon světelného těla

Jak poznáte, že jste připraveni projít si kurzem Probuzení světelného těla?

Zkuste si zodpovědět těchto pár otázek:
---------------------
1) Jdete už nějakou dobu cestou duchovního růstu?
2) Jste připraveni zrychlit svůj růst?
3) Zajímá vás prožívání rozšířených stavů vědomí?
4) Je pro vás důležité najít vyšší poslání svého života a žít jej?
5) Jste otevření novým věcem?
6) Jste ochotni opustit to, co už neslouží vašemu vyššímu dobru, a vytvořit si věci, které to vyššímu dobru podporují?
7) Jste určitým způsobem samostatní a tvořiví?
8) Důvěřujete svému vnitřnímu vedení a jednáte podle něj?
9) Věříte, že si můžete vytvořit svou vlastní realitu?
10) Přitahují vás věci jako meditace, nácvik channelingu, rozvoj paranormálních a jasnozřivých dovedností, nebo cokoli jiného, co vám rozšiřuje vědomí?
11) Je pro vás duchovní růst důležitý a jste ochotni věnovat mu čas a energii každý týden?
12) Dostáváte intuitivní pokyny, abyste si v životě vytvořili nové věci, abyste investovali více času a energie do své vyšší cesty, a věnovali se více tomu, proč jste tady?
13) Už jste se naučili, jak se vyrovnávat s emočními problémy, jež mohou přicházet následkem toho, že kráčíte cestou duchovního růstu?
14) Hledáte v každém zážitku to dobré?
15) Jste citliví, vnímaví vůči energii?
16) Chcete se dozvědět více o jemných energiích a jak s nimi pracovat?
17) Věříte, že si zasloužíte žít v radosti a hojnosti?
Pokud jste odpověděli "ano" na mnoho z těchto otázek, zřejmě jste připraveni probudit své světelné tělo. Požádejte svou intuici o vedení, zda je pro vás probuzení světelného těla tím správným dalším krokem. Pokud ano, můžete se přihlásit do 6-dílného Základního kurzu Probuzení světelného těla.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️