Časté dotazy (3. část) ke kurzům Probuzení světelného těla

Probuzení světelného těla je prožitková cesta (tj. není příliš teoretická) k osvícení (“rozsvítí se vám“, “rozzáříte se“) a vnitřní síle (stanete se neutrální, tj. svobodní, vůči energetickým, myšlenkovým a emočním vlivům jiných lidí, a svým světlem můžete zlepšovat jakékoli situace a vztahy). 

Centrum světelného těla

ODPOVĚDI NA ČASTÉ DOTAZY OD AUTORŮ KURZU PROBUZENÍ SVĚTELNÉHO TĚLA

Potřebuji mít schopnost vizualizace pro účast v kurzu světelného těla?

Schopnost vizualizace není nezbytná, abyste dokázali prožívat prostory světelného těla. Potřebujete se jenom uvolnit, poslouchat meditační cesty, a užívat jakékoli prožitky, které k vám přijdou. Někteří lidé jsou vizuálně založení, jiní prostě jen cítí energie.

Někdy lidé špatně chápou, co přesně znamená vizualizace. Většina si ani neuvědomuje, že si něco vizualizují skoro pořád. Pokaždé, kdy jdete do obchodu, pokud si  v mysli představíte ten obchod, kam chcete jít, provádíte vlastně vizualizaci. Jestliže si umíte představit dům či místnost, v níž žijete, i se zavřenýma očima, je to vizualizace.

Máte pro studium kurzu i nějaké stipendium?

Nemáme pro naše kurzy splátkové kalendáře ani stipendia, ovšem pokud potřebujete energii navíc, abyste si zhmotnili peníze pro účast na našich kurzech, Orin a DaBen navrhují, abyste každý den strávili pět minut tím, že si představíte sami sebe, jak si  kurz objednáváte a účastníte se jej. Spojte se se vým budoucím já, které už kurz absolvovalo, a otevřete se přijímání jakýchkoli vzkazů či energie od svého budoucího já, a také od DaBena a Orina. Pokud se zdroje, které potřebujete, neobjeví, možná je to proto, že účast na kurzu pro vás v tuto chvíli není vhodná. Zjistili jsme, že jakmile je načasování správné, peníze se objeví. Požádejte své vnitřní já o vedení ohledně toho, co je dalším krokem na vaší cestě růstu, zda to není něco jiného, než probuzení světelného těla. Můžete si začít více číst o tom, jak se tvoří peníze a hojnost v knihách od Sanaya Roman a Duane Packer. Vaši průvodci, Sluneční anděl, duše, vnitřní učitelé, a Božské já vám vždycky přinesou všechno, co potřebujete k účasti na jakékoli příležitosti, jež je pro vás ta správná.

Smím zkopírovat nahrávky a materiály ke kurzu, aby je mohli používat i ostatní?

Ačkoli je v pořádku, když chcete s někým sdílet svou vlastní originální verzi meditačních cest z kurzu, žádáme vás ovšem, abyste žádné z nahrávek a písemných materiálů Orina a DaBena z kurzů světelného těla nekopírovali, a nedávali je k dispozici žádnou elektronickou, digitální ani jinou metodou sdílení souborů. Prosíme, podpořte naši schopnost nadále nabízet práci Orina a DaBena tím, že si koupíte svůj kurz. Jakmile kurz úspěšně absolvujete, budete jej moci sdílet se svými blízkými jako jejich sponzor. Ovšem našim záměrem v tomto ohledu je umožnit vám, abyste svůj kurz mohli sdílet s několika přáteli; prosíme, nesdílejte jej kopírováním tohoto materiálu na jakákoli média typu iPody, CD, flashdisky apod. 

Kokon světelného těla

Jak poznáte, že jste připraveni projít si kurzem Probuzení světelného těla?

Zkuste si zodpovědět těchto pár otázek:
---------------------
1) Jdete už nějakou dobu cestou duchovního růstu?
2) Jste připraveni zrychlit svůj růst?
3) Zajímá vás prožívání rozšířených stavů vědomí?
4) Je pro vás důležité najít vyšší poslání svého života a žít jej?
5) Jste otevření novým věcem?
6) Jste ochotni opustit to, co už neslouží vašemu vyššímu dobru, a vytvořit si věci, které to vyššímu dobru podporují?
7) Jste určitým způsobem samostatní a tvořiví?
8) Důvěřujete svému vnitřnímu vedení a jednáte podle něj?
9) Věříte, že si můžete vytvořit svou vlastní realitu?
10) Přitahují vás věci jako meditace, nácvik channelingu, rozvoj paranormálních a jasnozřivých dovedností, nebo cokoli jiného, co vám rozšiřuje vědomí?
11) Je pro vás duchovní růst důležitý a jste ochotni věnovat mu čas a energii každý týden?
12) Dostáváte intuitivní pokyny, abyste si v životě vytvořili nové věci, abyste investovali více času a energie do své vyšší cesty, a věnovali se více tomu, proč jste tady?
13) Už jste se naučili, jak se vyrovnávat s emočními problémy, jež mohou přicházet následkem toho, že kráčíte cestou duchovního růstu?
14) Hledáte v každém zážitku to dobré?
15) Jste citliví, vnímaví vůči energii?
16) Chcete se dozvědět více o jemných energiích a jak s nimi pracovat?
17) Věříte, že si zasloužíte žít v radosti a hojnosti?
Pokud jste odpověděli "ano" na mnoho z těchto otázek, zřejmě jste připraveni probudit své světelné tělo. Požádejte svou intuici o vedení, zda je pro vás probuzení světelného těla tím správným dalším krokem. Pokud ano, můžete se přihlásit do 6-dílného Základního kurzu Probuzení světelného těla.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️