Jak si v životě rozproudit hojnost peněz?

Co vám k tomu chce říct vaše duše? Výklad karet na 4 možnosti

Jak si v životě rozproudit hojnost? Výklad karet online. 

Jaká barva pajduláčka vás přitahuje? To je zpráva vaší duše pro vás: 

02:50 Zelená barvaDokončení – “Svět”. Celistvost, spojení, dokončení, vesmír, jednota, vědomí, ukončení, završení, dokončení i začátek, mistrovství. Jsem celistvá bytost, přijímám se dokonalý v nedokonalosti. Jak nahoře tak dole jedno jest. Naplňuje mě hluboká vděčnost za život. Daří se mi, mnoho jsem dokončil a mnoho toho začíná. Jsem v cíli i na cestě současně. 

04:27 Červená barva – Transformace – “Smrt”. Osvobození, transformace, změna, vysvobození, rozloučení, vzdání se, bolest, smrt a znovuzrození, proměna. Vše se mění, staré umírá a nové se rodí. Vzdávám se minulosti, všeho nepotřebného a omezujícího. Čím méně lpím, tím méně trpím. Dovoluji si cítit i bolest. Přijímám život takový, jaký je. Otevírám se všemu novému. 

06:20 Žlutá barva – Svoboda – “Blázen”. Bezstarostnost, svoboda, radost, dobrodružství, odvaha, svoboda, chaos, zmatek, pošetilost, lehkovážnost. Vzdávám se veškerých starostí a nic neberu příliš vážně. Bezstarostně a radostně tančím se životem i smrtí, jsem volný jako pták. Mysl je prázdná, tělo se raduje, srdce září. Vše je nepoznané, přirozené a krásné. Jsem. 

07:55 Modrá barva – Stabilita – “Císař”. Stálost, autorita, vůdce, stabilita, síla, otec, kázeň, vytrvalost, sebevědomí, jistota. Přijímám svou mužskou podstatu a sílu s napojením na předky. Dokáži ji použít, kdykoli je to potřeba. Má mysl je jasná. Uvědomuji si své tělo, dech, vědomí, a sílu. Umím se rozhodnout a lidé mi věří. Jsem zodpovědný za svůj život. 

Výklad karet na 4 možnosti s tématem: Moje dráhy jsou otevřené a moje energie proudí ve všech oblastech mého života. 

Máte-li zájem o osobní výklad, napište mi prosím na 775 340 775 / WhatsApp, domluvíme se 🙂 Chcete-li si zlepšit svou intuici a láká vás duchovní růst, koukněte na sonasiepakova.cz/skola-rozzareni

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️