Uvěřte, že spřízněná duše opravdu existuje a jednou se objeví.

Výklad 4 karet - Jaký vzkaz vám chce předat vaše duše?

Jaká barva pajduláčka vás přitahuje? To je zpráva vaší duše pro vás: 

01:23 Modrá barva – Změna.

02:37 Červená barva – Věrnost. 

03:04  Žlutá barva –  Nevěsta. 

03:48 Zelená barva – Přátelství. 

Výklad tarotových karet na 4 možnosti s tématem: Uvěřte, že spřízněná duše opravdu existuje a jednou se objeví.  

Máte-li zájem o osobní výklad, napište mi prosím na 775 340 775 / WhatsApp, domluvíme se 🙂 Chcete-li si zlepšit svou intuici a láká vás duchovní růst, koukněte na sonasiepakova.cz/energie

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️