Výklad karet na práci: MÁM PŘIJMOUT TU NABÍDKU?

Ukázka krátkého výkladu karet přes telefon / WhatsApp / Messenger

Tato klientka, kamarádka, se rozhodovala, zda přijmout pracovní nabídku, která se jí moc nepozdávala kvůli náplni práce, kolektivu a pověsti firmy, jež jí pozici nabízela. Bylo tam dost aspektů, z nichž měla obavy. 

Na druhou stranu to byla jediná firma, která ji chtěla zaučit a práci ji přímo nabídla. Ostatní společnosti na její životopisy neodpovídaly. A ve stávající práci už byla dlouhodobě nespokojená a finančně podhodnocená. 

Zeptaly jsme se tedy na tři možnosti, zda přijmout novou nabídku, zda zůstat, kde je, a nebo zda pokračovat v aktivním hledání. 

K výkladu tarotových karet jsem přibrala i jednu meditační kartičku, abychom věděli, kolem jakého tématu se to celé točí, z jakého úhlu pohledu mám výklad interpretovat, aby to podpořilo klientův osobní rozvoj. Někdy to bývá, že se klient učí nacházet svou hodnotu, odvahu, sebelásku, učí se prosadit, nastavit si hranice… Tato kartička nás však krásně uklidnila: O všechno je postaráno. 🙂 

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️