Výklad karet na otázku: Pro kterou práci se mám rozhodnout?

Ukázka výkladu karet naživo s klientkou

V tomto výkladu se klientka ptala na různé možnosti, jak se profesně realizovat. Jelikož jí karty ukazovaly, že by mohla úspěšně rozvíjet dva své koníčky, ale odmítaly jí “schválit” masérský kurz, do něhož ji nutila tchýně, byla z tohoto výkladu dost nesvá. 

A ptala se po chvíli znova úplně na to samé. Velmi mne pobavilo a potěšilo, že karty zůstaly konzistentní a znovu potvrdily, že práce s energií a masáže jsou pro klientku pouze cesta k sebepoznání a vyléčení rodové linie, nikoli to, čím se má živit. Má se živit tím, co ji přináší radost už spousty let a v čem je dobrá. Ne tím, co ji aktuálně zaujalo nebo do čeho ji nutí jiní lidé. 

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️