Ukázka sestavy pro výklad se dvěma kartami.

MINI KURZ VÝKLADU KARET. DÍL 8.

Kdykoli se potřebujete jen rychle zeptat na nějakou situaci, třeba pracujete nebo někam spěcháte, ale něco vám stále vrtá hlavou a máte pocit, že když se – byť jen na minutku – podíváte hlouběji, mohlo by vás to přestat trápit, a budete jasněji cítit, jak se v té záležitosti zařídit, jak se rozhodnout… 

První karta tohoto základního, stručného výkladu, se ptá: Co o této situaci potřebuji vědět. Třeba plánujete výlet. Nebo nějakou změnu…

Použít ji můžete i před setkáním s novým člověkem (zákazník či zaměstnanec, student, učitel), ale ptát se můžete i na lidi, které už znáte. Třeba jdete na návštěvu k příbuzným. Co ten děda?

Druhá karta se ptá: Jak mám přistupovat k této situaci, či člověku, aby se všechno vyvíjelo pro nejvyšší dobro všech? Co mi radí má duše?

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️