Jak se ptát při výkladu karet?

MINI KURZ VÝKLADU KARET. DÍL 7.

Jak říkala Colette Baron Reid ve video kurzu “Certified Tarot Card Reader” od Amerického nakladatelství Hayhouse, nemá smysl se ptát na otázky typu “Má mě rád”? Protože i Hitler “měl někoho rád”. 

Ptejte se spíš: Přinese mi vztah s tímto člověkem rozvoj, radost? Je to cesta mé duše být s tím člověkem a něco se od něj naučit? Jaký je smysl tohoto vztahu? Máme vzájemně růst v lásce, učíme se odpuštění? Síle prosadit se, aniž bychom druhého zraňovali nebo podléhali jeho negativitě? Nebo máme něco společně tvořit? Ať už děti, dům, či společnou firmu…

Máte-li pocit, že před vámi leží jen jediná schůdná možnost, kudy se události mohou vyvíjet, soustřeďte se na úzkost. Protože jen strach a úzkost vám “zužují” úhel pohledu, tak že vidíte jen “úzký” výsek svého potenciálu. 

Je možné, že to, co vám nahání největší strach, je právě vaše cesta, tak si to znanalyzujte, abyste odhalili, jaké emoce a omezující přesvědčení vám tu cestu znesnadňují. Vždycky existují i další cesty. Máte-li pocit, že máte jít jen tou jednou, může to být pravda proto, že vás tam čeká růst a osvobození.

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️