Příprava na výklad: Meditace Matka Země a Otec Vesmír

Mini kurz výkladu karet. Díl 5.

Tuto krásnou meditaci, údajně inspirovanou americkými Indiány, jsem našla v knihách od Drunvalo Melchizedeka. 

Obsahuje spoustu symbolů a motivů, jež určitě znáte i z jiných vizualizací, například světelnou kouli, napojení na Zemi, sedíte na příjemné louce, tvoří se kolem vás světelný sloup… 

Cílem této meditace / vizualizace jsou emoce. Na videu ji provádím docela rychle, ale vy si k ní třeba pusťte krásnou meditační hudbu, a na začátku si zkuste vzpomenout minimálně na 3 věci, za které jste v životě skutečně vděční, nebo na 3 osoby / zvířata apod. které milujete. 

Zkuste co nejvíce zesílit ten pocit lásky anebo vděčnosti, a tímto pocitem naplňte svou světelnou kouli, kterou pošlete nejprve Matce Zemi a pak Otci Vesmíru. Samotné vnímání pocitů lásky a vděčnosti má podle výzkumníků z instiutu HeartMath (matematika srdce) velmi blahodárný vliv na naše zdraví, vylaďuje totiž všechny naše orgány a tkáně na jedinou frekvenci. Tvoří v těle jednotu. Všechny části “našeho orchestru” začínají “hrát v harmonii mezi sebou navzájem”. 

A s touto jedinečnou harmonií se navíc napojujeme na zemi a vesmír, čímž v sobě tvoříme doslova harmonii na všech možných úrovních. Je to úžasně příjemný stav, v kterém můžete strávit i dlouhou dobu bez námahy. A z tohoto láskyplného, klidného stavu se snadno hovoří nejen s intuicí…

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️