Příprava na výklad. Centrální meridián.

MINI KURZ VÝKLADU KARET. DÍL 6.

Kdykoli necháváme proudit energii centrálním meridiánem, má to blahodárný vliv na naše zdraví, ale zejména na naši mysl, která má náročnější úkol vizualizovat si celou tu cestu po těle, a snadněji se soustředí.

Kdykoli je naše mysl klidná a soustředěná, je nám prostě blaze (obvykle :-).

Budete-li si chtít tuto techniku obohatit, říkejte při proudění vzhůru “Omlouvám se, prosím, odpusť mi.” A když vám energie stéká dolů po přední straně těla, opakujte: “Miluji tě, děkuji ti.” 

Další variací je, že tuto techniku využijete k čištění toho, co vás trápí. Představte si tu situaci, na kterou myslíte, která vás bolí, jako film v malé bublince. A tu bublinku umístěte do proudu, který vámi koluje zepředu a zezadu. A ona s tím proudem stoupá a klesá, až se většinou po několika cyklech začne ztrácet. V tu chvíli se rozpustila emoční / myšlenková zátěž, která vás k té situaci poutala, a osvobodili jste se. Pokud se podobná situace bude někdy opakovat, budete na ni reagovat už jinak, zdravěji. A je taky silně pravděpodobné, že už se vůbec nestane. Přestali jste si ji přitahovat (rozpustili jste kousek své karmy). Začínáte si přitahovat hezčí věci podle vlastní volby. Začínáte přitahovat život v radosti a lásce. 🙂 

Výklad karet

Máte-li zájem o výklad karet přes telefon, WhatsApp, Meet či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné v Kavárně Lara.
-
Tarotové karty vykládám nejčastěji jako analýzu situace, aby klient pochopil, co k ní vedlo, a kam to spěje, pokud nic nezmění. (Například: Proč se mi zdá, že mě partner ignoruje?)
-
V druhém kroku si můžeme vyložit možnosti, co nám přinese či vezme, když půjdeme první či druhou cestou (Například A. mám zůstat ve stávající práci nebo B. ji změnit)
-
Podrobněji se můžeme podívat i na různé vztahy, co k sobě cítíte na úrovni mysli, srdce, a jak to projevujete, jakou lekci se společně učíte. A na závěr si můžeme vytáhnout několik rad, jak se z dané situace nejlépe poučit, aby se to zlepšilo přesně tím směrem, jaký si pro vás přeje vaše duše, tj. pro vaše nejvyšší dobro.


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️