Jak začít vykládat karty pro sebe?

Mini kurz výkladu karet. Díl 2.

Před výkladem karet – zejména pro vlastní potřebu – je nutné mít co nejharmoničtější energetické pole. Jinak ta vaše část, která bude dominantní (třeba nějaká intenzivní emoce nebo názor) začne ovlivňovat výklad “svým” směrem. Pokud si tento tlak a tendenci uvědomujete, nemusí to být špatné, protože aspoň “na vlastní oči” uvidíte vliv té emoce či názoru, vzorce. A můžete se podle toho zachovat. 

Je tedy třeba přistupovat k výkladu karet pro vlastní potřebu s velkou tolerancí a sebeláskou. Jsem-li zharmonizovaná a necítím “tlak”, pravděpodobně uvidím výsledky, které jsou objektivnější. Dostanu rady, jimiž se vyplatí se řídit. 

Jestliže jsem ve víru emocí, cítím v těle pnutí, bolesti, nedokážu se soustředit, může mi výklad karet ukázat, před čím zavírám oči. Ať už se na to přímo ptám, nebo se ptám na něco úplně jiného. Dominantní vlivy se vždycky prosadí. A někdy se třeba stane zázrak, pokud upřímně požádáte o pomoc, a karty vás “ukonejší”. Uklidní, že všechno bude dobré. 

V takovém případě poděkujte za pomoc a podporu, a zkuste se k výkladu vrátit druhý den či později, až budete klidní a vyrovnaní (máte-li zájem o objektivnější analýzu, kam se události vyvíjejí a jak se rozhodnout). 

karta láska

Výklad karet

Máte-li zájem o osobní výklad karet přes telefon, WhatsApp či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné nebo v Kunčicích pod Ondřejníkem.
-
Podrobnosti na: sonasiepakova.cz/vykladkaret
-
A chcete-li se naučit vykládat si karty sami, nebo si posílit intuici, přijďte na některý můj Tarotový dýchánek. Termín a místo si můžete vyhledat na: sonasiepakova.cz/akce
-
Těším se na vás, Soňa Siepaková 🙂


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️