Jak jsem se dostala ke kartám?

MINI KURZ VÝKLADU KARET. DÍL 1.​

Mou cestu ke kartám popisuji stručně v tomto videu. Jelikož mne fascinuje zejména práce s energií, beru karty hlavně jako hru, která pomáhá člověku vnímat hlas své duše, svou intuici. Karty jako obrázky odrážejí celkem pochopitelně, když se správně soustředíme a vyladíme, to, co nechceme vidět, ačkoli to někde v hloubi obvykle moc dobře víme. 

Karty jsou pro mne prvním krokem k dalšímu osobnímu rozvoji. Obvykle přilákají lidi, kteří jsou na začátku své cesty, ještě moc nevěří “ezoterice”, ale láká je tajemno. Ráda bych lidem ukazovala, že to tajemno vůbec tajemné být nemusí, ani strašidelné. 🙂 Může to být láskyplná hra s vaší duší. Možnost nechat se ukonejšit, nalézt pevnou půdu pod nohama, získat radu, co dál, když vám je ouvej, nebo váháte, co by bylo nejlepší udělat. 

Postupem času třeba už karty ani nebudete potřebovat. Je to první – hravý – krok na cestě k přímé a jasné komunikaci se svou duší, která má nadhled, která má pro nás spoustu lásky a moudra. 

karta láska

Výklad karet

Máte-li zájem o osobní výklad karet přes telefon, WhatsApp či Messenger, napište mi prosím na 775340775. Setkat se můžeme rovněž osobně, a to na Čeladné nebo v Kunčicích pod Ondřejníkem.
-
Podrobnosti na: sonasiepakova.cz/vykladkaret
-
A chcete-li se naučit vykládat si karty sami, nebo si posílit intuici, přijďte na některý můj Tarotový dýchánek. Termín a místo si můžete vyhledat na: sonasiepakova.cz/akce
-
Těším se na vás, Soňa Siepaková 🙂


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️