Ukázka terapie. Vedená meditace na téma léčení vztahů. Přivolání partnera duše.

Záznam z OSOBNÍHO setkání s klientkou

Pro tuto klientku jsem zvolila hlubší meditaci, neboť ji kromě trápení s muži velmi bolelo i koleno. Při terapii ležela, přikrytá dekou, aby si důkladně odpočinula. Chvílemi se zdálo, že usíná, zejména v části, kdy docházelo k harmonizaci celého těla, čakru po čakře. V momentě, kdy měla vstoupit do Chrámu uzdravení, se ovšem jako mávnutím kouzelného proutku opět probrala. 

K tomuto jevu dochází celkem často. Vaše podvědomí, tělo, či duše, vám může “vypnout mysl”, pokud dochází k důležitější práci s energií, kterou by vaše mysl mohla rušit, třeba z obav, že tomu nerozumí. Jakmile se pak po klientovi chce vědomé zapojení, třeba má vyjádřit nějaké své přání, nebo si představit ideálního partnera, “něco” ho opět probudí, aby spolupracoval. 

K usnutí může docházet také při práci s velmi jemnými energiemi, které prostě běžný člověk vnímat skoro nedokáže, pakliže třeba neprošel kurzem Probuzení světelného těla, nebo se nenarodil jako mimořádně citlivý na energie. 

Nemusíte se bát při terapii usnout, a není nutné se za to stydět. Někteří mí klienti prospali komplet celé setkání. Při osobním setkání jsem je nakonec vzbudila, při setkání online se zdovolením odpojím od schůzky po uplynutí dohodnutého času, a pokud si to budete přát, stačí mi pak dát vědět emailem a napíšu vám, co jsem vám nestihla povědět. 

ONLINE TERAPIE S LÉČIVOU ENERGIÍ

Online terapie přes Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost a očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme (pomocí techniky EFT), co vám už neslouží. A na závěr vám vaše duše přes karty naznačí, která cesta vám přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️