Jak působí energie světelného těla?

Centrum světelného těla

a PRO KOHO SE NEHODÍ?

Součástí našeho života je prožívání různých situací, které pro nás představují emoční, fyzickou, mentální, či duchovní výzvu. Energie světelného těla tyto problémy nevytváří, stejně jako nezpůsobují fyzickou, emoční, ani mentální nemoc.

Jste-li vystaveni vlivu energií světelného těla, dochází ve vás vlivem rezonance k harmonizaci emočního, mentálního a fyzického těla. Zvyšuje se množství a kvalita energie, jež vámi proudí. Jako když se “čistí potrubí”. V důsledku toho může docházet k “rozmotávání” emočního těla od mentálního a fyzického, “rozpouští se bloky”. Můžete si v této souvislosti začít uvědomovat různé emoce, vzpomínky či mít fyzické vjemy. 

Energie světelného těla nejsou svým charakterem terapeutické. Pracují na jiné úrovni, která vás vezme do vyšších prostor, a pomůže vám donést si tyto prostory zpátky do běžného života.  

Pokud se momentálně léčíte nebo jste v minulosti trpěli jakoukoli duševní chorobou, jako třeba maniodepresivní psychózou, bipolární poruchou, schizofrenií, nebo jinými mentálními či emočními problémy, nepouštějte se do kurzů světelného těla a neobjednávejte si terapii s energií světelného těla, dokud k tomu nebudete mít souhlas kvalifikovaného psychoterapeuta.

ONLINE TERAPIE S LÉČIVOU ENERGIÍ

Online terapie přes Meet o délce 60 nebo 90 minut

Máte pocit, že děláte úplně všechno pro zdárné vyřešení problému, pro uskutečnění svého snu, a přesto se věci jakoby nehýbou? 

Online terapie s příběhem a energií vás výrazně přiblíží vašim splněným přáním. Zbavte se trápení, které už jste přerostli. Nechte odejít minulost a očistěte svou rodovou linii a nepochopené lekce z minulých životů.

Pomohu vám za podpory energie světelného těla zklidnit se a napojit se na svou duši. S asistencí vaší duše společně najdeme a rozpustíme bloky (v hlubší meditaci), či přeprogramujeme (pomocí techniky EFT), co vám už neslouží. A na závěr vám vaše duše přes karty naznačí, která cesta vám přinese nejvíc radosti a růstu.  


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️