Jasno-vidění a jasno-vědění

Jasno-vidění a jasno-vědění. Zamyšlení Soni Siepakové na různá témata, jež souvisí s online kurzy Probuzení světelného těla

Probuzení světelného těla je prožitková cesta (tj. není příliš teoretická) k osvícení (“rozsvítí se vám“, “rozzáříte se“) a vnitřní síle (stanete se neutrální, tj. svobodní, vůči energetickým, myšlenkovým a emočním vlivům jiných lidí, a svým světlem můžete zlepšovat jakékoli situace a vztahy). 

Rozhovor Soni zvědavé se Soňou učitelkou 🙂

Po mnoho lidí je lákavá představa, že by se stali jasnovidní. Mohou jim k tomu pomoci tvé online meditační kurzy

Otázkou je, co by chtěli vidět? Kurzy probuzení světelného těla rozvíjejí vnímání jemných energií a u někoho, možná pokud je to v plánu jeho duše, pokud to souvisí s jeho posláním, může dojít k zesílení jasno-vidění. Je to velmi individuální a nemohu v této oblasti nic nikomu slíbit. 

A ty jsi jasnovidná?

Co si představuješ pod tím pojmem? 

Třeba že vidíš auru jiných lidí. Nebo jim vidíš do břicha a poznáš, kde mají nádor. Vidíš anděly nebo duchy…

No a právě proto možná takhle jasnovidná nejsem. Já žádné duchy vidět nechci. 🙂 Bojím se jich. Je mi mnohem příjemnější obklopit se světlem, poprosit o pomoc bytosti nejvyššího světla a lásky, a prostě požádat o informace. Nebo o verše k písničce. Jednou jsem se takhle dostala ven z lesa, když jsem se ztratila. Vyšla jsem ven pár metrů od auta. Prostě preferuji dostávat informace přímo do své mysli. Nechci nic vidět ani slyšet. Asi bych pak neměla daleko k tomu se zbláznit. 

A tohle teda není jasno-vidění, tak jak se tomu říká?

Já tomu říkám jasno-vědění. Možná to má i jiný název, a určitě je to běžné. Najednou cítíš, že něco víš, a nevíš ani proč. 

Jak poznáš, že to není zavádějící informace? Že ti to nenašeptává nějaká zlá bytost nebo tak? Nebo že si to jen nenalháváš? 

Cítím se dobře. Připadám si klidnější. Když cítím pochyby nebo úzkost, není to případ jasno-vědění a zůstávám opatrná. Vyhledám pomoc a radu jiných lidí, či na internetu. V terénu se třeba zeptám někoho na cestu. 

A co je potřeba k takovémuto jasno-vědění? 

Asi jen záměr a cvik. Myslím, že to každý umí přirozeně. Někde jsem slyšela, že když žádáme o vedení, intuice nám dává zpočátku jen malou nápovědu. Pokud si jí ani nevšimneme, nebude nám dávat větší a zásadnější znamení. Až se naučíme následovat své vnitřní vedení v drobných, každodenních situacích, můžeme přejít na těžší případy, třeba se můžeme nechat intuitivně vést, jak postupně dostat firmu z ekonomické krize, jak zvládnout domácnost se čtyřmi dětmi a zůstat uvolněná, spokojená, nebo jak napsat knihu a přitáhnout k ní vydavatele i nadšené čtenáře… 

Může nám tedy probuzení světelného těla v této oblasti nějak pomoci? 

Určitě. Zaprvé se vám zvýší vibrace, takže budete mít přístup k vyšším, komplexnějším, geniálnějším informacím. Zadruhé budete ve výrazně větší harmonii, a budete mít myšlenkové jasno a emoční i fyzickou sílu uskutečnit nápady, které k vám přijdou. Zatřetí si svou vnitřní harmonií a září přirozeně přitahujete lepší spolupracovníky, pozitivnější vyústění různých situací, stabilnější hojnost, radost a klid… 

Větší klid a nadhled by se určitě hodil každému v dnešní době, kdy nevíme, co bude zítra, kdy se pořád zdražuje… Tak díky a zatím ahoj!

LightBody

Probuzení světelného těla

CESTA K OSVÍCENÍ A VNITŘNÍ SÍLE
-
Základní (6-dílný) kurz Probuzení světelného těla (stejně jako pokročilé kurzy práce se světelným tělem, jejichž nabídku pro vás postupně rozšiřuji) nabízí jedinečnou cestu duchovního probuzení skrze postupné rozšiřování vědomí, založené na prožitcích a zkušenostech.
-
Kurz můžete studovat individuálně (online) v dobu, kdy se vám to hodí. Energie světelného těla můžete ochutnat i na meditačních večerech na různá témata. Aktuální nabídku najdete v sekci AKCE na tomto webu.
-
S energiemi světelného těla pracuji rovněž při Terapii s příběhem a energií, o které se dozvíte víc v sekci TERAPIE.
-
Probuďte si své světelné tělo a proměňte se v zářivou hvězdu. 🙂


Soňa Siepaková

❤️ Zpívám vlastní písničky. Učím jógu a práci s energií. Nabízím karty a terapii.❤️ I sing my songs. I teach yoga and energy work, offer cards and therapy. ❤️