Milovaná Sluncem: Zahrada
Kapitola 12

Ukázka. Kapitola 12 (Životy s Michanittášem) prvního dílu (Zahrada) audioknihy Milovaná Sluncem od Soni Siepakové

Tento spirituální, fantasy román odráží vnitřní proměnu dívky. Ta díky spirituálním technikám, které se naučí v mysterijní škole, najde sílu stát se moudrou a mocnou faraonkou. Nechejte se inspirovat…

Vnitřně otupělý z hořkého pocitu, že nemá lepší volbu, vykonal rozkaz, a pak jel domů, odhodlaný na všechno zapomenout. Jenže několika vesničanům se podařilo utéct, a než dorazil Michanittáš na svůj statek, stihli se mu pomstít.  

Michanittáše to zcela ochromilo. Dvě těžké rány do srdce během ani ne dvou dnů. Ztratil vše, na čem mu záleželo. Ztratil chuť žít. Mlčky skočil zpátky na koně a odjel.  

Kam? 

Matka s dítětem v zahradě

Za biskupem. Dostal nějaké peníze jako odškodné. Hovořili spolu chladně a věcně, Michanittáš na sobě nedal nic znát. Ale v nitru biskupa nenáviděl, a nedokázal už pro něj pracovat. Opustil ten kraj nadobro. Toulal se po různých zemích a nechával se najímat jako voják zabiják. Vidět krev a bodat mu přinášelo chvilkovou úlevu. 

Jenže paradoxně, čím méně mu záleželo na životě, tím úspěšnější byl v soubojích. V noci ho srdce pálilo v křeči, nedovolil si plakat, nedokázal se smát. Cítil se čím dál unavenější. Nakonec se rozhodl, že se nechá zabít. Přestal se bránit a odevzdaně padl k zemi.  

Meritaton se pomalu probouzela ze svého transu. Tiše se zeptala:

Když jsem to teď viděla, tati, budu to v budoucnu muset prožít?  

2020 © Soňa Siepaková

Milovaná Sluncem, Zahrada

Milovaná Sluncem: Zahrada
(audiokniha, e-book, a česko-anglické pdf)

První díl (Zahrada) stráví hlavní hrdinka, faraonova dcera Meritaton, převážně v rozsáhlé zahradě za palácem. Postaví si šamanský kruh, zkusí přivolat déšť, mluvit se Zemí, otec ji vezme do pyramidy... V druhém dílu (Škola) navštěvuje hlavní hrdinka, faraonova dcera Meritaton, spirituální, mysterijní školu, kde se žáci učí techniky osobního a duchovního rozvoje, aby s grácií zvládli závěrečnou zkoušku odvahy... 


Román je zasazen do doby za vlády faraona Achnatona v Egyptě, asi 1500 př.n.l. Zábavnou, lehce čtivou formou vás seznámí se základními i pokročilejšími technikami osobního a duchovního růstu. Společně s Meritaton se naučíte zůstávat v rovnováze, aby mohla láska zvítězit nad strachem a uzdravila vám vztahy.


V každém díle románu najdete i pár písniček, které vám zlepší náladu. Tyto písně jsou rovněž součástí zpěvníku / alba Písně víly