Milovaná Sluncem: Zahrada
Kapitola 11

Ukázka. Kapitola 11 (Cestování časem) prvního dílu (Zahrada) audioknihy Milovaná Sluncem od Soni Siepakové

Tento spirituální, fantasy román odráží vnitřní proměnu dívky. Ta díky spirituálním technikám, které se naučí v mysterijní škole, najde sílu stát se moudrou a mocnou faraonkou. Nechejte se inspirovat…

A už jsme tady, otevřel Achnaton dveře místnosti, jež byla jejich cílem.  

Meritaton zvědavě nakoukla dovnitř, ale zůstala stát na prahu, jako by se bála, že na ni z té tmy něco vyskočí. Achnaton jí popostrčil dovnitř, a podal jí několik svíček. 

V rozích se nacházely víceramenné svícny, stačilo svíčky vsunout do držáků, a zažehnout od té, s kterou si svítila cestou sem. 

Tati, myslím, že jsem v této místnosti už párkrát byla, ale nikdy jsem tu nic zvláštního nezažila.  

Ano, má milá. Podzemí a přízemí této pyramidy slouží pro výcvik začátečníků a mírně pokročilých, tudíž jsou energeticky poměrně neutrální. Některé vlivy se projeví pouze při určitém záměru či po spuštění otevíracího kódu, který znají učitelé.  

Faraon s dcerou

Je to podobné, jako když zajdeš do sadu, kde máš snadno na dosah nesčetné druhy ovoce. Pakliže jsi právě po jídle a ovoce tě zrovna nezajímá, sice nevyužiješ potenciálu, který ti sad nabízí, nicméně nijak tě to nepoškodí. Dokonce je možné, budeš-li myšlenkami úplně jinde, že si ani nevšimneš, že jsi prošla sadem. 

Mnoho lidí si myslí, že to nic není být vystaven energetickému působení. Ale stejně jako nevidíme gravitaci, jež nás drží při zemi a brání nám létat, existuje i mnoho jiných sil, které nelze popřít či ledabyle ignorovat jen proto, že je nezkušený nedokáže vnímat. Proto je zde celá řada bezpečnostních opatření. A jsem velmi rád, že ses ještě nedostala přes ten štít v horním patře. 

2020 © Soňa Siepaková

Milovaná Sluncem, Zahrada

Milovaná Sluncem: Zahrada
(audiokniha, e-book, a česko-anglické pdf)

První díl (Zahrada) stráví hlavní hrdinka, faraonova dcera Meritaton, převážně v rozsáhlé zahradě za palácem. Postaví si šamanský kruh, zkusí přivolat déšť, mluvit se Zemí, otec ji vezme do pyramidy... V druhém dílu (Škola) navštěvuje hlavní hrdinka, faraonova dcera Meritaton, spirituální, mysterijní školu, kde se žáci učí techniky osobního a duchovního rozvoje, aby s grácií zvládli závěrečnou zkoušku odvahy... 


Román je zasazen do doby za vlády faraona Achnatona v Egyptě, asi 1500 př.n.l. Zábavnou, lehce čtivou formou vás seznámí se základními i pokročilejšími technikami osobního a duchovního růstu. Společně s Meritaton se naučíte zůstávat v rovnováze, aby mohla láska zvítězit nad strachem a uzdravila vám vztahy.


V každém díle románu najdete i pár písniček, které vám zlepší náladu. Tyto písně jsou rovněž součástí zpěvníku / alba Písně víly